الكنتاكى الخطير
الكنتاكي الخطير مقرمش واوفر واحلي من برا بكتيير🍗🍟🍗😋😋
المقادير
فرخه مقطعه 8 او10 قطع
دقيق 2 كوب
3 م كون فليكس مطحون
3 م نشأ
1ك حليب
البهارات
توم بودر
بصل بودر
بابريكا
كزبره
كاري
فلفل اسود
ملح
الطريقه
نغسل الفرخه بالملح والخل ونقطعها
نضيف معلقه من كل نوع من التوابل علي 3 م دقيق وكوب لبن أو زبادي
نخلط كويس ونحط الفراخ تتبل ليله كامله او 6 ساعات عالاقل
بعدين نجيب دقيق تاني ونحط عليه نفس التوابل بس نزود النشا والكورن فليكس
نطلع الفراخ من التتبيله نغطيها بالدقيق وممكن نرجعها تاني للخلطه عشان نعمل طبقتين عشان تدينا قرمشه حلوه
ونسويها في زيت سخن ونسيب الفراخ اول 3 دقايق علي نار عاليه بعدين نوطي تقريبا 10 دقايق وتستوي
الزيت لازم يكون مغطي الفراخ
وهنرجع نعلي دقيقه تاني قبل ما نطلعها
ننشفها علي مناديل
ونقدمها بالهنا عليكم🤗
المقادير
فرخه مقطعه 8 او10 قطع
دقيق 2 كوب
3 م كون فليكس مطحون
3 م نشأ
1ك حليب
البهارات
توم بودر
بصل بودر
بابريكا
كزبره
كاري
فلفل اسود
ملح
الطريقه
نغسل الفرخه بالملح والخل ونقطعها
نضيف معلقه من كل نوع من التوابل علي 3 م دقيق وكوب لبن أو زبادي
نخلط كويس ونحط الفراخ تتبل ليله كامله او 6 ساعات عالاقل
بعدين نجيب دقيق تاني ونحط عليه نفس التوابل بس نزود النشا والكورن فليكس
نطلع الفراخ من التتبيله نغطيها بالدقيق وممكن نرجعها تاني للخلطه عشان نعمل طبقتين عشان تدينا قرمشه حلوه
ونسويها في زيت سخن ونسيب الفراخ اول 3 دقايق علي نار عاليه بعدين نوطي تقريبا 10 دقايق وتستوي
الزيت لازم يكون مغطي الفراخ
وهنرجع نعلي دقيقه تاني قبل ما نطلعها
ننشفها علي مناديل
ونقدمها بالهنا عليكم🤗
تعليقات
إرسال تعليق